producties

In productie: Publicatie over producente Els Vandevorst en de productie van Brimstone, Filmfonds.

In productie: Publicatie over filmer Ramon Gieling/Eye.

‘t Tijdloze Uur, tekstbewerking Nederlands/Engels van het boek van Michiel Czn. Dhont met vormgeving van Helen Howard, www.freemusketeers.nl

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Organisatie en uitvoering cultuurmenu atelierbezoek Marius van Beek voor leerlingen van basisscholen i.s.m. ‘t Venster – Gemeente Renkum – Stichting Marius van Beek.
Met Mila van Beek, Sophie Bekkering, Annemarie Noorderwerf http://www.mariusvanbeek.nl/educatie

 

zaremba007-k
Organisatie pianoconcerten van de 19e eeuwse Russische componist en voorvader Nikolai Zaremba in het Conservatorium Amsterdam 25 jan. 2012, met W.F.Jansen Fonds en Clara Clack-van Beek www.sandravanbeek.nl/zaremba;  in de Hermitage Amsterdam 28 april 2013 en uitgave van de piano bladmuziek door Donemus; voorbereiding uitvoering oratorium ‘Johannes de Doper’.

Tentoonstelling van Marius’ ontwerpen, Gemeentehuis Renkum september 2013.

Engelse vertaling The Wallers, het boek De Grote Illusie

Jan van Hoof over de geschiedenis van een verzetsbeeld uit 1954, website  http://www.mariusvanbeek.nl/Hoof

productie Liga Nieuw Beelden met Judith Strijbosch, Manu Hartsuyker i.s.m. Oscar Schrover, tentoonstelling over naoorlogse stroming beeldende en toegepaste kunst.

Idylle over het leven en werken in de atelierwoningen in de Amsterdamse Zomerdijkstraat filmscenario Amsterdams Fonds voor de Kunst/Van der Hoop filmproducties www.sandravanbeek.nl/Zomerdijk


Zomerdijkstraat 1956, foto Marius van Beek